Big bags FIBC`s, pallets, folies & foliezakhouders uit Groningen

Naar de webshop

Davicom uit Ter Apel in Groningen is al jarenlang dé leverancier van verpakkingen tegen marktconforme prijzen. Wij leveren snel en in de meeste gevallen direct uit voorraad, houten en kunststof pallets, diverse formaten en soorten big bags, wikkelfolies en foliezakhouders. U bestelt eenvoudig in de webshop. Wilt u liever eerst een passende offerte klik dan hier.

Big bags

Big bags van 1 m³ (kuubzakken) zijn bedoeld voor opslag of het afvoeren/vervoeren van zand, grind, hout, pellets of straalgrit, maar ze kunnen ook gebruikt worden voor consumentenproducten zoals koffiebonen, korrels, granulaten en poeders. Bij Davicom leveren we onder meer standaard big bags, vormvaste Q-bags en big bags voor asbestverwerking. Deze laatste zijn voorzien van een dubbele plastic binnenzak, een coating en het asbestlogo met waarschuwingstekst in vier talen. Asbest-big bags zijn leverbaar in verschillende afmetingen.

 

Big Bags standaard / kuubzak

Bij Davicom Verpakkingen vindt u een ruim aanbod Big Bags in standaardformaat (1 m³). Deze kunt u bestellen in verschillende modellen, met bijvoorbeeld een vulschort en/of losslurf. Big Bags zijn erg handig voor het vervoeren en opslaan van uw bouwafval stoffen, grind, grond, goederen en grondstoffen. Een big bag is stevig en goed geweven en is daardoor zeer sterk met een hoge draagkracht.

 

Big Bag standaardafmetingen

De standaardafmetingen van onze big bags, ofwel kuubzakken, zijn 90 x 90 x 110 cm (lengte x breedte x hoogte). De big bags worden veelal gebruikt in de afvalbranche voor het opvangen van afvalstoffen, zoals asbest, grind, puin.

 

Ook leveren wij FOOD GRADE big bags die uitermate geschikt zijn voor de voedingsindustrie en die daarvooraan speciale eisen moeten voldoen.

Daarnaast levert Davicom Verpakkingen vormvaste big bags te weten Q-bags. Deze Q-bags zijn zeer stabiel en blijven goed gevuld staan op pallets.

Uiteraard moet u wel de Q-bags op een goede wijze te vullen voor het beste resultaat!

 

Food Grade Big Bag
Davicom Verpakkingen levert een breed assortiment Food Grade Big Bags. Voor een optimale kwaliteit en veiligheid worden al onze Food Grade Big Bags geproduceerd volgens de internationale standaard ISO 22000.

 

 

Bel of mail ons voor meer informatie

Pallets

Davicom Verpakkingen levert zowel houten als kunststof pallets in diverse afmetingen direct uit voorraad in heel Nederland, België en Duitsland.

 

Kunststof pallets (100 x 120 cm, stapelbaar en met een draaggewicht tot 1000 kg) zijn duurzame pallets die bij zorgvuldig gebruik langere tijd meegaan. Dit komt met name omdat kunststof pallets beter bestand zijn tegen corrosie, chemicaliën en houtrot. Daarnaast houden ze geen vocht vast en zijn ze eenvoudig schoon te maken. Een kunststof pallet is lichter en is veiliger omdat het oppervlak effen is en geen scherpe hoeken of losse spijkers bevat.

 

Davicom Verpakkingen levert zowel nieuwe als eenmalig gebruikte euro- (80 x 120 cm) en blokpallets (verschillende modellen). De pallets kunnen naar wens op maat gemaakt worden. 

Folies

Davicom levert verschillende handwikkelfolies die in de productielijn geproduceerd worden en meestal direct uit voorraad leverbaar zijn. Ook kunt u bij ons terecht voor alle soorten microns landbouwfolies, (bio) machinefolies en foliezakken tot 1100 liter inhoud.

 

Handwikkelfolie
Handwikkelfolie is wikkelfolie om met de hand te wikkelen. Handwikkelfolie is verkrijgbaar in rolbreedtes van 45 en 50 cm. Deze stretchfolie is verkrijgbaar in diverse foliediktes en kleuren.

 

Machinewikkelfolie
Rekwikkelfolie wordt ook wel machinewikkelfolie of machinefolie genoemd.
Deze stretchfolie zijn geschikt voor het inwikkelen van pallets met dozen of andere artikelen.
De machinewikkelfolie/stretchfolie is ook te gebruiken in de palletwikkelmachines en palletwikkelaars en zijn leverbaar in diverse foliediktes en kleuren.
Het is belangrijk dat u de juiste folie kiest voor wat betreft stretch/voorrek om verspilling te voorkomen.

 

 

 

Wij geven u hierover graag meer advies

Foliezakhouders

Wilt u uw afvalstoffen scheiden en apart laten afvoeren, zodat deze gerecycled kunnen worden? Kies dan voor foliezakhouders om uw foliezakken in te hangen. Foliezakhouders zijn leverbaar voor 400 en 1000 liter zakken en zijn zowel te huur als te koop.

Bel Davicom Verpakkingen

Onze verpakkingen zijn direct uit voorraad leverbaar

Naar de webshop